Ajánlat kérés

Mivel foglalkozunk?


A Glansya története közel 20 évvel ezelőtt kezdődött, amikor a nagy szabadság szele besöpörte hazánkba a nyugaton már tradicionálisan bejáratott ünnepi fénydekorációkat.

A mai szemmel nézve mulatságos kompozíciók forgalmazásával egy időben jelent meg az igény a díszek szakszerű karbantartására is, hiszen még a kiváló minőségű termékeket is fontos rendszeresen karbantartani – ebben tud segítséget nyújtani Önnek a Glansya.

Az elmúlt években több ezer motívum és világító dísz fordult meg a kezeink között, és munkatársaink mindegyiket rendbe tudták hozni az elemek javításával, pótlásával vagy átfűzésével.

Viszont az idők során találkoztunk sokféle koppintással, utángyártott és garázstermékkel is: láttunk motívumot szögvasból, betonhálóból és műanyag csövekből eszkábálva is. Láttunk betáplálást gombostűből elkészítve, toldást technokol rapiddal „szigetelve”, illetve találkoztunk a szigetelőszalag általános és mindenre kiterjedő alkalmasságának bizonyítékával – olyan felhasználási módokkal, melyekre mi még gondolni sem mernénk. Azonban az EU normák megjelenésével egyre inkább értékké vált a Glansya filozófiája, ami alapján kizárólag gyári alapanyagokat használunk a javításaink során.

Partnereink között megtalálhatók a motívumok forgalmazói és felhasználói is. Átadás előtt minden motívumunk több pontos ellenőrzésen esik keresztül, és természetesen garanciával ellátva hagyják el műhelyünket.

GLANSYA – A FÉNYSZERVIZ

Szolgáltatások Kérem az ingyenes visszahívást
Facebook